Eigersund»Startsiden»Folkestyre 2014

Folkestyre 2014

print.png email  .png
Riksteateret folkestyre

Med "Folkestyre 2014" lykkes Riksteatret i å lage et drivende godt og engasjerende teater av mangfoldet i den norske samtalen. Søndag 23. mars kommer stykket til Egersund kulturhus.

Hvor begynner man når man får i oppdrag å lage en forestilling til Norges store grunnlovsjubileum? Dette ærefulle oppdraget med lukt av bjørkeløv, norske flagg, 17. mai-taler og Grieg i bakgrunnen? Riksteateret har fått oppdraget og resultatet er en forestilling som har høstet godord rundt om i landet. "En lett og leken oppsetning der humoren sitter løst og der alvoret skaper skarpe nyanser" skriver VG og gir oppsetningen terningkast 5.

Introduksjon

Som en innledning har du nå mulighet til å få med deg et  kåseri ved blant andre forfatter Karsten Alnæs, som i år er aktuell med «1814 – Miraklenes år». Dette starter 45 minutter før teaterforestillingen.

Hva: Riksteateret: Folkestyre 2014
Når: søndag 23 mars 18:00
Hvor: Egersund kulturhus

Billetter kjøpes på Egersundkulturhus.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk