Tusenbeinet åpen barnehage

print.png email  .png

Kulturskolen i Egersund

Barnehagen drives av Eigersund kommune, og er et trivelig møtested for voksne med daglig omsorg for barn i alderen 0 – 6 år. Den åpne barnehagen er et sted der barn kan møte andre barn og være med på lek og fellesaktiviteter. Det er et sted der voksne kan utveksle erfaringer og få kunnskap og impulser i oppdragerrollen. Barn og voksne kan få nye venner og bli med i et fellesskap.

  • Åpningstider: Vi har åpent kl. 09:00 – 14:00 mandag, tirsdag og onsdag. Vi følger skolens ferier og fridager.
  • Koster det noe: Det koster ingenting å komme hit. Du kan komme hvor ofte du vil og være hvor lenge du vil innenfor åpningstiden.
  • Påmelding: Det er ingen påmelding.
  • Åpen barnehage – for hvem: Barnehagen er for alle barn under skolepliktig alder i følge med en voksne eller andre omsorgspersoner.
  • Om ansvar for barna: Det er du som voksen som har tilsyn med de barna du har med deg, både her i barnehagen og når vi er på tur. Som voksen er du aktivt med barna dine i lek og andre oppgaver.
  • Om mat og drikke: Det er et felles måltid hver dag kl. 11.00. Du kan ta med deg niste eller kjøpe mat og drikke i barnehagen. Mat selges til selvkostpris.
  • Om du skal ha med deg noe: Det er lurt å ta med tøfler eller innesko.
  • Personalet i barnehagen: En førskolelærer er styrer i barnehagen. I tillegg har vi en førskolelærer. Vi er begge med på å legge til rette for og sette i gang aktiviteter. Vi hjelper alle nye brukere til rette og håper du vil trives. Personalet er tilgjengelig på telefon 51 46 81 48 i tiden 09:00 - 14:00.

Beliggenhet

Parkveien 1 – ca. 200 m fra Egersund sentrum. Følg Strandgaten fra Egersund kirke og ut mot parken. Barnehagen holder til i samme hus som kulturskolen og ligger i 1. etasje.

Relaterte lenker

Tusenbeinet barnehage

hus.png Kontakt oss

Adresse

Eigersund kommune
Tusenbeinet Åpen barnehage
Postboks 580
4379 Egersund

Besøksadresse

Parkveien 1
Kulturskolen
4370 Egersund

Ansatte:

Marie Kaasa
Styrer - 51 46 81 48

Gunnhild Nodland
Førskolelærer - 51 46 81 48

Søk barnehageplass

Søknad sendes elektronisk ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har mulighet til å søke elektronisk, vennligst ta kontakt med oss.