Saksdokumentene til Administrasjonsutvalgets møte mandag 6.mars 2017 er nå lagt ut på nettet.  Saksdokumentene finner du her. Dokumentene blir publisert på møtemodulen etterhvert.  Møtet holdes i formannskapssalen i Rådhuset med møtestart kl. 08:00. 

 

Egersund, 22. februar 2017

Odd Stangeland, ordfører                     Irene Haydé Randen, utvalgssekretær

 

Administrative meldinger - Innkalling av varamedlemmer:

Vær oppmerksom på at den enkelte representant selv er ansvarlig for å følge med på eventuelt inhabilitetsproblematikk i den enkelte sak. Den enkelte representant må selv kontrollere om det foreligger inhabilitet i noen saker og eventuelt varsle om dette til møtesekretæren.  Dette uavhengig av om det har vært inhabilitet ved tidligere behandlinger  av saken(e).

Eventuelt forfall meldes til Irene Hayde Randen på telefon 928 14 180, eventuelt til irene.randen@eigersund.kommune.no.

Følgende varamedlemmer innkalles, andre møter kun etter nærmere avtale:  - Ingen

Møtet er åpent for publikum og holdes i formannskapssalen der det er installert teleslynge.  Enkelte saker kan imidlertid, helt eller delvis være unntatt offentlighet på grunn av lovbestemt taushetsplikt. Dette vil i så fall fremgå av sakslisten. Publikum som ønsker å følge en sak må beregne å være tilstede fra møtets start, så saksrekkefølgen kan bli endret uten varsel.

Komplette saksdokumenter er utlagt i ekspedisjonen i Rådhusets 4. etasje, biblioteket og på kommunens internettsider www.eigersund.kommune.no/politisk. Kopi av saksdokumentene kan fås ved henvendelse til Politisk sekretariat i rådhusets 4. etasje.