Saksdokumentene til planteknisk utvalgs møte tirsdag 21.03.2017 er nå lagt ut på nettet. Du finner disse her. Du finner også dokumentene på vår innsynsmodul, her ligger imidertid ikke den nye utsendt sak -sak  46/17 vedr. status for kommunal bygningsmasse, seksjon bygg og eiendomsforvaltning og utbedring av akutte forhold,den finner du her. Møtet holdes i formannskapssalentirsdag 21.03.17, med møtestart kl.09.00.  Vær klar over at dette er meget store filer som kan ta lang tid å laste ned. Dette er avhengig av din nettforbindelse.

Egersund,  9.mars 2017

Kjell Vidar Nygård, utvalgsleder                  Randi S. Haugstad, utvalgsekretær


Administrative meldinger – Innkalling av varamedlemmer:

Vær oppmerksom på at den enkelte representant selv er ansvarlig for å følge med på eventuell inhabilitetsproblematikk i den enkelte sak. Den enkelte representant må selv kontrollere om det foreligger inhabilitet i noen saker og eventuelt varsle om dette til møtesekretæren. Dette uavhengig av om det har vært inhabilitet ved tidligere behandlinger av saken(e).

NB! Befaring mandag 20.03.2017 med avreise fra rådhuset kl.13.00.
 

- Eventuelle forfall meldes til tlf. 993 96 623 til Randi Haugstad.
 - Følgende vararepresentant kalles inn for fast medlem med forfall:
      -  Anna Nodland (AP) for Tove H. Løyning (AP)

 

NB! Det er en reduksjon i antall vedlegg som legges ved saksdokumentene. Du finner oversikt over alle dokumenter i saken på kommunens nettsider, www.eigersund.kommune.no - Politiske saksdokumenter: http://bit.ly/1IywnuF. Velg møtedato, finn saken, velg Gå til arkivsaken.