Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kulturskolen

Mer fra Kulturskolen

Visuelle kunstfag

Her vil vi utvikle kreativitet og selvstendig uttrykk innenfor visuelle kunstfag. Vi blander farger, utforsker materialer og eksperimenterer innenfor ulike uttrykksformer og teknikker. Vi samarbeider med lokale kunstnere om dette tilbudet.

Skolekorps

Kulturskolen samarbeider med skolekorpsene om opplæring. Ta kontakt direkte med skolekorpsene dersom du ønsker å begynne.

Instrumenter

Har du lyst å spille et instrument? På kulturskolen kan du begynne på piano, gitar, trommer, fiolin, sang og blåseinstrumenter. Du får undervisning enten i gruppe sammen med andre, eller alene. Når du spiller får du også være med på kjekke konserter, prosjekter og forestillinger.

Drama

Gjennom lek og dramaøvelser, sang og bevegelser lærer du å bli trygg på deg selv. På drama er det samholdet og det å ha det gøy som er viktig. Vi er også med på små og store forestillinger gjennom skoleåret. Her kan du begynne når du går i 1. klasse. Hver gruppe består av 12-18 elever.

Dans

Kulturskolen har ca. 200 danseelever. I starten er det mye lek og bevegelser til musikk. Etter hvert blir danseundervisningen rettet mer mot Jazzballett og samtidsdans. I disse timene er danseglede satt i fokus. Du kan begynne når du er 4 år.

Kulturskolen

Eigersund Kulturskole fotografert fra Strandgaten. Foto: Valentin Svelland.I år får ca. 560 elever opplæring innen musikk, dans og drama. Gjennom disse tilbudene, ønsker vi at elevene på en positiv måte utvikler sin kreativitet og skapertrang. I tillegg samarbeider vi om opplæringen av aspirantene til skolekorpsene. Du kan ta kontakt med kulturskolen på telefon 51 46 81 40.

Praktiske opplysninger

Her følger litt praktiske opplysninger som kan være greie å få både for deg som går på kulturskolen og for deg som har tenkt å begynne der. Her kan du få vite alt i fra pris til regler for opptak og utmelding.