Loading

Er du vår nye assisterende kommuneoverlege? Velkommen til Eigersund kommune

Vi søker etter assisterende kommuneoverlege, en nyopprettet stilling i kombinasjon med sykehjemslege og ØHD-lege. Velkommen til oss!

Med stillingen vil du få en støtte, - og stedfortrederfunksjon for kommuneoverlegen som er vår medisinskfaglige rådgiver. Fra staben vil du få støtte fra rådgivere som bistår med oppgaver innen smittevern, miljørettet helsevern, folkehelse, ALIS/LIS-oppfølging og annen saksbehandling.

En interessant og utfordrende jobb med kjekke oppgaver som løses sammen med gode og engasjerte kolleger i et tverrfaglig miljø.

Flere av våre avdelinger ligger sentralt i forhold til jernbane. På Lagård er det også gratis parkeringsplass.

Hvem er vi?

Eigersund kommune har 14 fastlegehjemler fordelt 5 legekontor. Vi er godkjent som utdanningsinstitusjon og vi har i dag en LIS1 og en ALIS i næring. I tillegg til kommuneoverlegen har vi næringsdrivende leger som har kommunal tjeneste i sykehjem, på helsestasjon og i skolehelsetjeneste. Vi er også vertskommune for Dalane interkommunale legevakt.

Videre har vi to langtidsavdelinger og to korttidsavdelinger plassert på Lagård sjukeheim og Lagård bo- og servicesenter. Den ene korttidsavdelingen har både lindrende- og ØHD-senger.

En nyopprettet stilling

Som nyansatt sykehjemslege hos oss vil du få sette ditt preg på stillingen. Du vil inngå i et team av fagledere og avdelingsledere og kan bygge nye rutiner og samarbeidsformer med pasienten i fokus. Deler av stillingen vil være rettet mot sykehjem og ØHD-drift.

Oppgaver

Arbeidsoppgaver som du vil møte i stillingen inkluderer

  • Utvikling av medisinskfaglige retningslinjer og prosedyrer
  • Direkte pasientkontakt med undersøkelse, diagnostikk og behandling
  • Samhandling med eksterne aktører som fastleger og spesialisthelsetjenester
  • Årskontroll
  • Legemiddelgjennomgang

Kvalifikasjoner

  • Offentlig godkjent lege med norsk autorisasjon.
  • Spesialist i samfunnsmedisin, eller eventuelt allmennmedisin

Er du ikke spesialist, men har fullført LIS1 og trenger hjelp på veien videre, oppfordrer vi deg til å søke. Vi har stipend til videreutdanning og tilrettelegger for din spesialisering om nødvendig.

... Og hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en interessant og utfordrende jobb i en kommune med fokus på utvikling av legetjenester. Her er varierte oppgaver, og vi er en god gjeng med engasjerte kolleger som trives i et tverrfaglig miljø. Faglig oppdatering settes høyt og det er alltid plass for læring og fornying.

Vi har lønn i henhold til lokalt fremforhandlet fagstige for leger samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Dette er en praksis som er tellende for spesialisering i samfunnsmedisin eller for kompetanseområdet i alders- og sykehjemsmedisin.

Kontakt

  • Ingeborg Havsø - Kommunalsjef helse og omsorg - 991 68 405
  • Bjarne Rosenblad - Kommuneoverlege - 920 81 87

Søknadsfrist: 15. mai 2023

Relaterte stillinger

Hyggelig by søker hyggelige privatpraktiserende leger

Credits:

Fotos: Arne Ove Østebrøt