Åpning-av-frivilligsentralen-DSC_0020.jpgFrivilligsentralen

Frivilligsentralen er et knutepunkt og bindeledd mellom de som vil gjøre en gratis innsats for andre, og for de som har behov. Eigersund frivilligsentral arbeider med å igangsette nye tiltak og aktiviteter. Bidra til å øke den lokale frivillige innsatsen i kommunen.


 

Oppvisning av Egersund turnforening

Lag og foreninger

Her følger en oversikt over lag og foreninger i Eigersund kommune med lenker til klubbenes hjemmesider. Vi er avhengige av å få innspill på nye foreninger og endringer i eksisterende foreninger. Send oss en e-mail hvis du ønsker å legge til din klubb i lista

Høstlige himmel og farger

Aktivitetsvenn

Eigersund kommune har inngått Partnerskap med Nasjonalforeningen for folkehelse, via Dalane demensforening. Partnerskapet innebærer blant annet et formalisert samarbeid om planlegging og gjennomføring av aktiviteter som gir hverdagsglede og oppfølging av frivillige som vil være aktivtetsvenn.

Åpning av frivilligsentralen

Aktiviteter og tilbud

Her finner du en oversikt over tjenester og aktiviteter som Eigersund Frivilligsentral tilbyr. Kom gjerne innom på besøk eller ta kontakt om det er noe som du lurer på.

Seniorportalen

SeniorAktivitet.no

På nettsidene til SeniorAktivitet.no kan dere enkelt registrere deres aktivitetstilbud til seniorer. Mange tilbydere har nå lagt ut sine kommende aktiviteter i aktivitetskalenderen. Vi håper at dere vil bruke kalenderen aktivt. Da blir kalenderen enda mere utfyllende slik at seniorer over hele landet kan få glede av aktivitetene som tilbys i deres nærområde.
hus.png Kontakt oss

Besøksadresse

Ved rutebilstasjonen / Turistinformasjonen

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund

Detaljert kontaktinformasjon

Ansatte:

Eli Sleveland Berentsen
Frivilligkoordinator - 45 87 85 45

Nina Løvø
Daglig leder - 97 74 87 27

filer.png Filer for nedlastning
Dokumenter og filer
Fil Størrelse
/images/icons/16x16/doc.gif
48Kb   2018-01-09