Eigersund/Startsiden/Husabø ungdomsskole markerer psykisk helse

Husabø ungdomsskole markerer psykisk helse

print.png email  .png
Husabø ungdomsskole

Husabø ungdomsskole har satt av hele fredagen for å markere verdensdagen for psykisk helse. Etter konsert og underholdning i kulturhuset skal elevene rundt om i byen for å besøke barnehager, rådhuset, naboer, tanter og besteforeldre for å gjøre dagen deres litt triveligere.

Verdensdagen for psykisk helse er en internasjonal FN-dag som holdes over hele verden. Husabø ungdomsskole markerer dagen fredag den 6. oktober.

Hensikten er å fremme økt bevissthet om psykisk helse og årets tema er «Noe å glede seg til – en meningsfull hverdag». En hverdag med mening kan bidra til god psykisk helse.

Foruten konsert og muligheten til å glede andre medmennesker, blir det undervisning i forhold til temaet “Noe å glede seg til”. Når klassene samles blir det undervisning med fokus på hva man kan gjøre for seg selv som kan bidra til bedre psykisk helse.

Husabø ungdomsskole ønsker å gi elevene verktøy på veien til å hjelpe dem med å finne de positive tingene i hverdagen, ting de gleder seg til gjøre, og personer de gleder seg til å møte.

Relaterte lenker

Verdensdagen for psykisk helse

Opprettet 4. oktober 2017 av Sem Hadland. Oppdatert 4. oktober 2017