Eigersund/Startsiden/Kake til SFO på Husabø

Kake til SFO på Husabø

print.png email  .png
Kake på SFO

Under arrangementet for de ansatte under Tour des Fjords ble det satt ut en krukke hvor en kunne putte oppi en lapp med navn på noen som fortjente ei kake. Her ble det Husabø SFO som ble trukket ut. Personalsjef Arild Sandstøl var i dag oppom på visitt på avdelingen.

Eigersund kommune har flere avdelinger hvor blide, dyktige og serviceinnstilte ansatte jobber. Husabø SFO er en av disse.

Avdelingen har i overkant av hundre unger og kan tilby egne lokaler med allrom, kjøkken og garderobe til barna. I tillegg har en ett godt uteområde. Husabø skole er den eldste barneskolen som er i bruk i Eigersund, og også den største. Flere av de ansatte på SFO jobber også ved skolen.

De ansatte ved avdelingen satte pris på både å få kake og besøk av personalsjefen på sitt personalmøte. Kjøkkensjef Sveinung Stapnes som leder kjøkkenet på Lagård var også til stede.

To kaker

Det ble trukket ut to kaker etter arrangementet før Tour des Fjords. Den andre som ble trukket var Turi Henriksen på 3ABC som vil få utdelt sin kake ved en senere anledning.

Kake til SFO på Husabø

Kake til SFO på Husabø

Opprettet 14. juni 2018 av Sem Hadland.