Medlemmene i formannskapt og kommunestyret, samt møtende varamedlemmer i kommunstyrets møte 18. juni 2018 er, i tråd med innkallingene, invitert til et rent orienteringsmøte om f-sak 56/18  og K-sak 66/18 - Etterkontroll av tilskuddsberegning private barnehager 2013, 2014 og 2015.

Orienteringsmøte blir holdt  

Tirsdag 12. juni 2018
Kl 1900
Auditoriet, Grand Hotell

Dette er utelukkende et rent orienteringsmøte der representantene kan be om å få  eventuelle avklaringer og stille spørsmål. Det vil ikke bli foretatt politisk behandling i møtet, dette vil kun skje i utvalgsmøtene.

Det legges opp til at orienteringsmøtet holdes som et lukket møte der kun medlemmer av formannskap, kommunestyre, samt møtende varamedlemmer og de fra administrasjonen med et tjenestelig behov, vil ha adgang.

Dette er begrunnet med at sakens dokumenter er unntatt offentlighet med hjemmel i offentlighetslovens § 23. Unntak av omsyn til det offentlege sin forhandlingsposisjon m.m. og det foreslås med bakgrunn i dette også at saken behandle i lukket møter. Når saken er endelig avsluttet, er utgangspunktet at saksforelegg, avtalen og sakens dokumenter i hovedsak gjøres tilgjengelig for offentligheten.

Med bakgrunn i sakens karakter og omfang, sendes saken også til de medlemmene av kommunestyret som ikke deltar på formannskapets og kommunestyrets møte.