I løpet av kurset vil du få grunnleggende kunnskap om næringsstoffene og næringsinnhold, få kjennskap til nyttige hjelpemidler som nøkkelhullsmerket og grovhetsmerket, samt inspirasjon til nye retter for et variert kosthold.

Kurset er utviklet av Helsedirektoratet og går over fem samlinger, hver på to timer. På en av samlingene lager vi mat sammen, og teorien vil være praktisk rettet. En viktig del av kurset er å utveksle erfaring med de andre deltakerne på kurset. Kan hende andre opplever de samme utfordringene som deg?

Kurs

  • Oppstartdato: 23. april 2019
  • Tidspunkt: 17:00 - 19:00.
  • Datoer: 23/04, 30/04, 07/05, 21/05 og 28/05.
  • Sted: Lagård ungdomsskole
  • Kursleder: Ida Mariann Vestbøstad
  • Pris: 300,- kr

Påmelding

Påmelding innen 11. april til friskliv@eigersund.kommune.no eller på mobil 474 53 158.