Opptak

Den som blir tatt opp som elev i musikk- og kulturskolen beholder plassen inntil hun/han skriftlig melder seg ut. Søknadsfristen er 9. mai 2008, søkere som kommer etter fristen blir lagt bak de som søker til rett tid. Det kan også søkes på høsten, men da kommer en bak de som søkte til hovedfristen. De som søker etter 31.12. blir lagt sammen med hovedsøknadene til neste skoleår, dersom det er ventelister på den valgte aktiviteten.

Utmelding

All utmelding skal skje skriftlig, og innenmai for høstsemesteret og desember for vårsemesteret. Utmelding like før semesteret skaper store vansker for undervisningsopplegget og timeplanleggingen. Elevkontingent for et semester kan kreves, hvis ikke utmeldingsfristen overholdes. Elever som slutter i et semester må betale full semesterkontingent.

Elever på ventelister

Vi gjør oppmerksom på at det også utover sommeren og rett etter skolestart vil være muligheter for å få tildelt plass. De elever som ikke får tildelt plass på ønsket instrument, blir nummerert og satt på venteliste.

De eldste kommer inn først. Hvis elever faller fra i løpet av skoleåret, fyller vi på med nye elever fra ventelisten. Elever som fortsatt står på venteliste ved neste vårs opptak, kommer automatisk først i køen.

Skolen har noen få blåse- og strykeinstrumenter til leie for kr. 150,- pr. semester. Ta kontakt ved ønske om leie.

Undervisning

Undervisningen på kulturskolen følger kommunes skolerute.

Elevavgift

  • kr 900,- pr. semester
  • Ballett, dans drama og visuelle kunstfag: kr 800,- pr. semester
  • Kor kr 600,- pr. semester
  • Instrumentleie: kr 150,- pr. semester
  • Materialpenger visuelle kunstfag kr 200,- pr. semester