Sykkelbyen Egersund - Eigersund kommune Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sykkelbyen Egersund

Siste nytt fra sykkelbyen Egersund.

Sykkelbyen Egersund

Hvor lang tid trenger du på å sykle til jobb?

De to viktigste årsakene til at eigersundere ikke sykler er at det tar for lang tid (27 %) og det er for langt (33 %). I en vanligvis hektisk hverdag er det forståelig at det kjappeste alternativet vinner. Samtidig er det kanskje ikke slik at det er så mye å spare på å velge bil fremfor sykkelen?

Sykle og løpe

Hjemmegym fra sykkelbyen

Dette er en forkampanje i forbindelse med "Sykle til jobben" som går fra 6. april til 6. mai. Kampanjen er gratis for alle som bor eller jobber i Eigersund kommune. Du trenger kun å melde deg på en gang for å være med på både Hjemmegym og Sykle til jobben.

sykkeltelling

Tellepunkt langs Gamle Jærbanen

Sykkelbyen Egersund har fått på plass et tellepunkt på turveien mellom Hellvik og Egersund, som teller både gående og syklende. Dette vil gi oss bedre informasjon om sykkelmønsteret i kommunen. Det er også et nyttig verktøy for å se utvikling på bruken av strekningen i forbindelse med etablering av belysning.

Bysykler

Bysyklene er på plass

Nå kan du ta i bruk nye elektriske bysyklene i Eigersund. Har du en hvilken som helst gyldig billett i appen Kolumbus Billett kan du sykle i en time uten å betale noe ekstra.

Sykkel i stativ

Sykkelparkeringshuset på Areneset

I sykkelparkeringshuset på Areneset finner du et av de beste sykkelstativene i byen. Her kan hele sykkelen låses fast, og sykkelen står litt mer skjult for vær og vind. I tillegg er det to stikkontakter til lading av elsykkel. Ta med en liten hengelås til å låse laderen inne i ladeboksen.

Sykkel i Egersund

Hensyn og ansvar som syklist

Vi har nå gått inn i en årstid med glatte og mørke veier. Sykkelbyen Egersund ønsker å minne om at det er påbudt å bruke lys på sykkelen når det er mørkt ute.

bybåt video

Bybåten i Egersund

Video og litt info om bybåten som vil gå fra Egersund sentrum til Eigerøy 16. til 22. september. Målet er å bruke denne uka til å kartlegge behovet for en eventuell bybåt eller vann-buss på permanent basis.

Kontakt

Telefon 51 46 83 59
Mobil 934 51 266
E-post

Besøksadresse

Lerviksgården 5, Egersund.

Postadresse

Postboks 580
4370 Egersund