Sykkelbyen Egersund - Eigersund kommune Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sykkelbyen Egersund

Siste nytt fra sykkelbyen Egersund.

Mer fra Sykkelbyen Egersund

bybåt video

Bybåten i Egersund

Video og litt info om bybåten som vil gå fra Egersund sentrum til Eigerøy 16. til 22. september. Målet er å bruke denne uka til å kartlegge behovet for en eventuell bybåt eller vann-buss på permanent basis.

Man on bike on his way home

Sykle til jobben 2019

Årets aksjon ble avsluttet 21. juni, og samlet 233 deltakere i Eigersund kommune. Dette er en økning fra 2018, og vi er godt fornøyde med oppslutningen. Det meldes om godt engasjement i ulike bedrifter, og det er gledelig. 

Sykkellapp

Velferdsgevinsten er stor ved å gå eller sykle

-Takk! Det var en hyggelig start på dagen, sa syklisten i det han nærmet seg togstasjonen på vei mot en ny arbeidsuke. Frisklivssentralen og Sykkelbyen stod mandag morgenen sammen med Røde Kors Egersund og viste til velferdsgevinsten som finnes i å velge å gå eller sykle fremfor å kjøre privatbil i det daglige.

Sykkelparkeringshus

Sykkelparkeringshus på Areneset

Sykkelbyen Egersund har installert en modul som nå står åpen for bruk på Areneset, midt i Egersund. Sykkelbyprosjektet ønsker å gjøre det enklere og mer attraktivt å velge sykkel fremfor bil, og vi håper at et sykkelparkeringshus kan bidra til dette.

Sykkelhjul

«Sykkelen min er syk»

Kjære foreldre. Barna deres er skjøre, og kan bli hardt skadet i trafikken når sykkelen deres ikke er i orden. Vær derfor nøye på at syklene dere sender barna av gårde med er både lovlige og forsvarlige å bruke!

Sopper for sparker

Sopper for sparker

Har du undret deg over de rare soppene som har dukket opp midt under taket på sykkelparkeringen ved Husabø barneskole?
Sykle til VM

Sykle til VM

Selve konkurransen fungerer som en jakt på poster av ulike farger. Når du har samlet én post av hver farge, har du fullført etappen. Hver uke er det en ny etappe, og du kan velge om du vil sykle langt eller kort for å finne postene.

Kontakt

Telefon 51 46 83 59
Mobil 934 51 266
E-post

Besøksadresse

Lerviksgården 5, Egersund.

Postadresse

Postboks 580
4370 Egersund