Sykkelbyen Egersund - Eigersund kommune Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sykkelbyen Egersund

Siste nytt fra sykkelbyen Egersund.

Mer fra Sykkelbyen Egersund

Sykkel i Egersund

Hensyn og ansvar som syklist

Vi har nå gått inn i en årstid med glatte og mørke veier. Sykkelbyen Egersund ønsker å minne om at det er påbudt å bruke lys på sykkelen når det er mørkt ute.

bybåt video

Bybåten i Egersund

Video og litt info om bybåten som vil gå fra Egersund sentrum til Eigerøy 16. til 22. september. Målet er å bruke denne uka til å kartlegge behovet for en eventuell bybåt eller vann-buss på permanent basis.

Man on bike on his way home

Sykle til jobben 2019

Årets aksjon ble avsluttet 21. juni, og samlet 233 deltakere i Eigersund kommune. Dette er en økning fra 2018, og vi er godt fornøyde med oppslutningen. Det meldes om godt engasjement i ulike bedrifter, og det er gledelig. 

Sykkellapp

Velferdsgevinsten er stor ved å gå eller sykle

-Takk! Det var en hyggelig start på dagen, sa syklisten i det han nærmet seg togstasjonen på vei mot en ny arbeidsuke. Frisklivssentralen og Sykkelbyen stod mandag morgenen sammen med Røde Kors Egersund og viste til velferdsgevinsten som finnes i å velge å gå eller sykle fremfor å kjøre privatbil i det daglige.

Sykkelparkeringshus

Sykkelparkeringshus på Areneset

Sykkelbyen Egersund har installert en modul som nå står åpen for bruk på Areneset, midt i Egersund. Sykkelbyprosjektet ønsker å gjøre det enklere og mer attraktivt å velge sykkel fremfor bil, og vi håper at et sykkelparkeringshus kan bidra til dette.

Sykkelhjul

«Sykkelen min er syk»

Kjære foreldre. Barna deres er skjøre, og kan bli hardt skadet i trafikken når sykkelen deres ikke er i orden. Vær derfor nøye på at syklene dere sender barna av gårde med er både lovlige og forsvarlige å bruke!

Kontakt

Telefon 51 46 83 59
Mobil 934 51 266
E-post

Besøksadresse

Lerviksgården 5, Egersund.

Postadresse

Postboks 580
4370 Egersund