Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Utleie av bygg og anlegg

Kulturkontoret har nå ansvar for utleie av flere kommunale lokaler og bygg. Priser og informasjon finner du her.

Eigerøy fyr kan leies

Eigerøy fyrstasjon

Eigerøy fyrvokterbolig leies ut av Stavanger Turistforening. Her kan du bestille en eventyrlig kystferie.

Maurholen

Maurholen Stasjon

Vokterboligen er innredet som et bolighus i gammel stil og kan brukes til både dags og overnattingsbesøk. Uthuset er egnet til sosiale sammenkomster, møter og undervisning. Leietaker har eksklusiv bruksrett til byggene, men ikke uteområdet. Maurholen Stasjon ligger på Hellvik.

Egersund kulturhus

Kulturhuset

Kan leies etter avtale med kulturkontoret. Både den store salen oppe og den lille salen nede i Egersund Kulturhus kan leies til samlinger og forestillinger.

Revsdalen

Gapahuken i Revsdalen

Et flott tur- og aktivitetsområde med spesielle trær og planter. Godt egnet for kano- og kajakkpadling og innlandsfiske hvor personer under 16 år fisker gratis. Området er spesielt tilrettelagt for skoler og barnehager. Ligger ved Langevatnet på Lagård.
Vandringshavn

Vandringshavn

For vanlig turbruk av uteområdet kreves ingen reservasjoner. Større grupper og arrangement skal registreres. Den store sjøbua leies ut – leietaker har eksklusiv bruksrett til sjøbua, men ikke uteområdet.

Dalane Friluftsråd

Utstyrsbank for friluft

Dalane Friluftsråd har en utstyrsbanken hvor målet er å bidra til økt friluftslivsaktivitet i Dalane. Hovedmålgruppen for brukere av utstyret er barn og unge. Alle skoler, SFO, barnehager og organisasjoner som arbeider med barn og unge får låne utstyr gratis. Enkeltpersoner og voksne kan leie utstyret. Her finner en ski, snowboard, telt, kanoer, sykler med hjelm, redningsvester og mye mer.

Egersundshallen

Langtidsleie idrettshaller og gymsaler

Kulturkontoret står for tildeling av treningstider for kommunale haller og idrettsbaner. Disse kan det søkes på før første mai og tildelingen vil skje i samme måned. Tildelingsperioden følger skoleåret.