Biblioteket

Eigersund folkebibliotek tilbyr besøkende en rikholdig og spennende samling sentralt plassert i Egersund i 2. etasje ved Amfi Eikunda kjøpesenter.

Om biblioteket

Biblioteket har mange gode tilbud og kan også låne inn fra andre bibliotek. Hovedbiblioteket har trådløs nettverk samt flere publikumsmaskiner med tilgang til nettet. Bruken er gratis. Det er mulig å reservere tid på forhånd. Velkommen! Du finner din egen lesekrok på biblioteket om du tar turen innom!

Søk i vår katalog

Du kan søke i katalogen, bestille og fornye bøker i bibliotekets boksamling. (Internlink)

biblioteket-på-facebook.jpgSjekk også


 

Høstprogram17

Mye kjekt for store og små

Høstprogram på biblioteket

Høsten er her og vil du vite hva som skjer på biblioteket kan du se i høstprogrammet vårt. Der er mye kjekt og interessant for store og små.  Blant godbitene er besøk av   og Arne Vestbø,  som skrev årets Hele Rogland leser bok, og besøk av forfatter Edvard Hoem. Barn kan glede seg til Teddybjørnens dag 27.10, skattejakt i november og førjulsarrangement 2. desember. Det blir 3D verksted også. Du kan hente programheftet på biblioteket eller gå inn på Facebook-sidene våre. Vel møtt!

Åpen bok

litteraturfestival for barn og unge

"Åpen bok"

Det er klart for ny litteraturfestival for barn og unge!  På programmet står: besøk av forfattere, fortellere og artister, film, foredrag, lesestund og teater.  Se det spennende programmet for dagene 14. - 16. september!

OBS! Biblioteket stenger kl. 18.00 torsdag 14. september grunnet arrangementet:"Hvor gammel blir en tiger? ved Bjørn Arild Ersland.

 

Åpen bok forfattere

"Åpen bok"

Litteraturfestival for barn og unge i september!

Josef Yohannes, Linn Sunne, Taro Vestøl Cooper og Bjørn Arild Ersland kommer til festivalen "Åpen bok" 14. - 16. september.

Feilen er rettet.

Telefonen virker igjen.

Biblioteket er tilgjengelig på telefonen igjen på  51491003.

Feil med telefonen

Desverrre er det en feil med telefonen på biblioteket i dag, 2.8.  og sannsynligvis i morgen 3.8. også. Ønsker du å ta kontakt med oss kan du sende en-e-mail til : eigerbib@eigersund.kommune.no eller komme innom.

Boksalg

Sommer på biblioteket

Boksalget er i gang!

Tips til leseglade: boksalget starter i dag og varer ut juli måned. Her kan du finne mange godbiter for barn, voksne og ungdom til en meget rimelig pris.

 

bøkerogspill

fra 27. juni

Sommeråpningstider

Biblioteket har åpent hele sommeren, men med litt endrede åpningstider. Velkommen innom!

Bokfavn

Sommer på biblioteket

Lengre lånetid for bøker og film i sommer!

Vi har utvidet lånetiden for våre bøker og film i sommer slik at det blir lettere å overholde lånefristen når man er på ferie.

Du kan låne våre bøker og lydbøker i 6 uker og våre filmer i 3 uker i perioden 20.juni t.o.m. 1. august. Obs! Det gjelder ikke bøker som har venteliste!

bokorm2015

Sommer på biblioteket

Dalane sommerles

Dalane sommerles er i gang. Barn fra 7-13 år inviteres til å være med og lage en bokorm i biblioteket i sommer. Ønsker du tips til kjekke bøker å lese?  Da kan du møte opp på biblioteket 20. juni kl. 17.30 og få høre smakebiter av nye bøker.

Biblioteket er åpent fra kl. 10-12

Pinseaften

hus.png kontakt biblioteket
  • Telefon: 51 49 10 03
  • Epost

Adresse

Eigersund kommune
Eigersund Folkebibliotek
Postboks 580
4379 Egersund

Besøksadresse

Eikunda Amfi
Fabrikkgaten 2
4370 Egersund

Ansatte:

Patricia M. Berven
Biblioteksjef - 51 49 10 03

Anne-Kristin R. Nilsen
Leder barnebiblioteket - 51 49 10 03

kommunevaapen.png Åpningstider
  • Tirsdag kl. 10:00 - 19:00
  • Onsdag kl. 10:00 - 15:00
  • Torsdag kl. 10:00 - 19:00
  • Fredag kl. 10:00 - 15:00
  • Lørdag kl. 10:00 - 14:00