Eigerøy skole

print.png email  .png
Eigerøy skole prioriterer samarbeid samarbeid mellom voksne og barn, gjennom turer og andre tilstellinger som skal sveise medelever, lærere og foreldre sammen.

[ www.okkaskole.no/~eigeroey_skole/ ]

Kontaktinformasjon

(Du finner oppdatert kontaktinformasjon her)

Om skolen

Lærernes hovedoppgave på skolen er å skape en skole med trygge, ansvarsbeviste og kunnskapsrike jenter og gutter. Dette mener vi gjøres best i et samarbeid mellom voksne og barn. Vår skoles åpne løsning innbyr til samarbeid mellom lærere, enkeltelever og mellom ulike klassetrinn. Sammen med 10 fellessamlinger pr år, prosjekter, turer,o.l. for alle elevene, styrker dette fellesskapet ved skolen. Foreldre er med på å styrke dette ytterligere med sine bidrag til sosiale aktiviteter som juletrefester, 17. mai arrangementer, dugnader på lekeområdene, turer, vennegrupper m m.

Vi setter lek og uteaktiviteter i sentrum på alle trinn. Vi har baner for sykkelcross , sandvollyball, basketball, fotball og stor lekeplass med sandkasse og lekeapparater. Rundt skolen har vi fine naturområder, som ofte er i bruk i undervisningen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk