Over 70 000 mennesker i Norge har Alzheimer eller en annen demenssykdom. I løpet av de neste tiårene vil antallet fordobles. Gjennom TV-aksjonen skal tilbudet til mennesker med demens og deres nærmeste styrkes. Med å gi eller å delta støtter du denne saken. Arrangementene her er åpen for alle.

Kirkekonsert på Helleland

På Helleland har det blitt en tradisjon med kirkekonsert i forbindelse med TV-aksjonen og slik blir det også i år. Arrangementet som har blitt godt besøkt tidligere blir nå sparket i gang for tiende gang.

Grøne Brådens ”vær med og gå” aksjon

Skolen bidrar mandag 21.oktober med ei rebusløype i Vannbassengene som skal avsluttes på Elverhøy. Oppmøte på parkeringsplassen ved Vannbassengene 17:30. Her blir det lagt opp to forskjellige løyper, en kort og en lang. En skal så lete etter bokstaver som til slutt skal settes sammen til ett ord. 18:30 blir det avslutning på Elverhøy.

Varbergmarsjen

I forbindelse med TV-aksjonen 2013, arrangerer Husabø skole Varberg-marsjen onsdag 16. oktober fra 16:30 til 19:00. I start og mål-området blir det blant annet utlodning, salg av pølser, pizzaboller, kaker, vafler, saft og kaffe.