Motta postlisten på din epost

Den offentlig postlisten for alle journalenheter i Eigersund kommune sendes daglig ut til epost-abonnenter som vedlagt dokument i Word 97-format. Tjenesten er gratis.

Du kan abonnere på listen til din epostadresse ved å kontakte sentralbordet i Eigersund kommune på tlf: 51 46 80 00. Du kan også stoppe ditt abonnement på samme tlf.

Dersom du ønsker kopi av noen dokumenter på postlisten, vennligst ta kontakt direkte med saksbehandler. På postlisten er disse oppført med sine respektive saksbehandler koder. Kontakt eventuelt sentralbordet for å få opplyst saksbehandlers fullstendige navn basert på denne saksbehandlerkoden.

Hva står i postlisten?

Alle offentlige instanser er lovpålagt å journalføre all inn- og utgående post. Eigersund kommune gjør dette gjennom sitt saksbehandlingssystem og sender daglig ut en postliste der all korrespondanse som er arkivverdig (journalpliktig) kommer frem. På denne er det oversikt over all inn- og utgående korrespondanse, notater og politiske saker. Med utgangspunkt i denne kan du få innsyn i det enkelte dokument, helt eller delvis, med mindre det er unntatt offentlighet. I utgangspunktet gis innsyn ved at du mottar en kopi av dokumentet.

Postlisten legges også ut i papirversjon i sentraladministrasjonens ekspedisjon i rådhusets 4 etasje.

Avdelingskoder

SEN - Sentraladministrasjon - Tlf til ekspedisjon: 51 46 80 10
MIL - Miljøavdelingen - Tlf til ekspedisjon: 51 46 83 00
KUL - Kulturavdelingen - Tlf til ekspedisjon: 51 46 82 20
SKO - Skole- og oppvekstavdelingen - Tlf til ekspedisjon: 51 46 82 40
HSO - Helse- og omsorgsavdelingen - Tlf til ekspedisjon: 51 46 81 30.
Du vil kunne få opplyst hvem som er saksbehandler ved å kontakte disse ekspedisjonene, eller ved å se i saksbehandleroversikten.

Eksempel på sak i postlisten:

S.nr:
00/02571-011 I
Datert: 22.02.01
Arkiv: 026 U75
Saksbeh.: SEN-SØK-TLO
Fra:
Kommunenes Sentralforbund
Sak:
Evaluering av ordningen for kommunerevisjon i Rogaland
Dok:
Evaluering av ordningen for kommunerevisjon i Rogaland
Lnr.:
004187/01
U.off: