Vi minner om at uansett hvor flinke vi er til å overholde smitteverntiltak, kan vi alle bli utsatt for smitte eller bli nærkontakt. Dette er noe som kan skje for oss alle, på lik linje med forkjølelse eller influensa. Vi oppfordrer derfor alle til å være beviste på hvordan de snakker om dette slik at alle bidrar til at det oppleves som greit å teste seg, bli smittet og opplyse om egne nærkontakter om det skulle være nødvendig.

Se oversikt over alle nasjonale regler og anbefalinger på nettsidene til HelseNorge.no

Antall registrerte i Eigersund

Det er dermed registrert totalt 160 covid-19 tilfeller i Eigersund kommune. I 2020 ble det totalt registret 76 tilfeller.

Det er registrert 84 smittetilfeller i 2021. 22 i januar, 1 i februar, 0 i mars, 24 i april, 7 i mai, 10 i juni, 1 i juli, 16 i august og nå 3 i september.

Er du vaksinert?            

Det er fortsatt flere som ukentlig melder seg opp for vaksinering for å få første dose med koronavaksine. Du kan nå også bare møte opp i Egersundshallen. Mer om drop-in-vaksinering her.

Mistanke om smitte?

På nettsidene til Folkehelseinstituttet kan leser mer om Hva skal du gjøre hvis du mistenker at du er smittet med koronavirus (covid-19)