Frivilligkoordinator Hanne Christine Berg startet takketalen sin med et «Enn dettan!», og fortsatte med å takke for å ha blitt tildelt 13.700 kroner fra Quizen i Egersund, penger kan de bruke til hva vi vil.

Hanne Christine  sa videre at i Frivillighetens år mener vi at vi skal hedre de frivillige. De som hver eneste dag står på og gjør en forskjell for så mange. De som vi aldri kan takke annet enn med «tusen takk, du er en knupp og en engel» eller en klem. For dem skal vi lage en sammenkomst der vi vil vise hvor mye de betyr for den enkelte og ikke minst for oss på Frivilligsentralen.

For oss er de frivillige gull verdt, hver eneste en. De danser, synger, prater, lytter, kjører, drøser, trimmer, svømmer, kler opp flyktninger, ordner bed, serverer mat. Listen er uendelig.

Vi har dog fremdeles oppdrag som vi ikke får løst, fordi vi har faktisk ikke nok frivillige. Så har du lyst til å være med så stikk innom til oss i Skriverallmenningen 2 på en kopp kaffe så skal vi alltids finne en oppgave eller to til akkurat deg.

Tusen hjertelig takk til Quizgjengen i Egersund, det er mange som skal få glede av disse pengene.

(Foto: Øystein Ellingsen)