Lagård sjukeheim, avdeling 3ABC - Eigersund kommune Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lagård sjukeheim, avdeling 3ABC

Sykehuset på Lagård... En avdeling for eldre som trenger heldøgnsomsorg

De fleste av våre beboere har avdeligen som sitt bosted, men av og til tar vi i mot pasienter på kortere opphold for avlastning, utredning eller observasjon. Alle har enerom og eget bad, og det er taksheis på alle rom.

Hos oss bor eldre som av ulike varige funksjonsutfordringer ikke lenger kan bo hjemme i egen bolig eller i serviceleilighet. flere av våre beboere har også et omfattende behov for medisinsk behandling.

Pårørende

Pårørende er viktige for oss. De er beboerens nærmeste, og den som kjenner personen best. Her skal alle pårørende, både store og små, kjenne seg velkommen og få være tett på den de er glad i.

Bilder fra 3ABC

Hvem er vi?

Hos oss arbeider der vernepleier, sykepleiere og helsefagarbeidere. Vi har også en leder, en faglig koordinator og en sykehjemslege. Våre beboere har ofte sammensatte problemstillinger, noe som setter store krav til de ansattes kliniske kunnskap og observasjonsevne. I tillegg er avdelingen et hjem, og vi på 3ABC brenner for å skape de gode øyeblikkene.

Ungdomskoret Egersund Sould children synger for de eldre på avdelingen 3ABC

3ABC er nå et livsgledehjem

Denne uka samlet beboere, pårørende, ansatte, frivillige og venner av 3ABC seg for feiring av bestått sertifisering til livsgledehjem. Koret Egersund Soul Children sang og holdt den gode stemningen oppe i ekte livsglede-stil.

Dagliglivet på 3ABC

Vår hverdag i bilder

Vi gjør vårt beste for å skape gode stunder sammen med våre beboere med kulturelle innslag, tradisjonsrik mat og dyr på besøk. Se bildene her.

3ABC

Kontakt

Sjukehusveien 38B
4373 Egersund

  • Leder: 483 54 076 (Dagtid)
  • 3ABC sykepleier: 947 99 061
  • 3ABC Gruppe A: 908 50 776
  • 3ABC Gruppe B 907 61 259
  • 3ABC Gruppe C 908 19 992

Postadresse

Postboks 580
4379 Egersund