I løpet av kurset vil du få grunnleggende kunnskap om næringsstoffene og næringsinnhold, få kjennskap til nyttige hjelpemidler som nøkkelhullsmerket og grovhetsmerket, samt inspirasjon til nye retter for et variert kosthold.

Kurset er utviklet av Helsedirektoratet og går over fem samlinger. På en av samlingene lager vi mat sammen, og teorien vil være praktisk rettet.

Oppstartsdato: 27. februar 2020
Tidspunkt: 17:00 – 19:00
Datoer: 27.02, 12.03, 26.03, 16.04 og 30.04
Sted: Lagård ungdomsskole
Kursleder: Ida Mariann Vestbøstad
Påmelding: friskliv@eigersund.kommune.no / tlf. 47 45 31 58. Bindende påmelding, og forbehold om nok deltakere.
Egenandel: 300,-

Påmelding innen 21. februar

bra-mat.jpg

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.