Det var satt opp gratis buss fra Sokndal som hadde stopp i Egersund og Helleland begge dagene. Tirsdag var det med 57 deltakere som sto på ski eller snøbrett i Stavtjørn alpinanlegg. Været løypeforholdene var ikke det beste men løypeforholdene var gode med litt nysnø på toppen. Dessverre var det så sterk vind at fjellheisen var stengt hele dagen. Til tross for mye vind så det ut til at alle koste seg ute. Det viser at det mulig å mestre det å være ute selv om det er kaldt og mye vind.

Dalane Friluftsråd hadde satt opp lavvo som varmetelt og her var mange innom i løpet av dagen. I lavvoen var det muligheter for å varme seg, grille og det ble servert kakao og fiskekaker. Det var mange fornøyde og slitne deltakere og som satte seg i en varm buss for hjemturen.

På onsdag var det tur til Mydland som stod for tur. Noen av de som var med på tirsdag ble også med onsdag. Det var 30 stk inkludert 10 stk fra Egersund voksenopplæring som tok bussen opp og var klar for vinter aktiviteter. Idet de kom ut av bussen ble de møtt av et intenst snøvær som gjorde sikten dårlig. I løpet av dagen varierte været mellom sol og blå himmel, snøbyger og haggel.

Til å begynne var det fri aktivitet og noen prøvde ski, noen lagde skilek anlegg og noen prøvde akebrettet i bakken. Egersund Røde Kors Hjelpekorps var tilstede og kjørte løype og Egersund skiforening holdt i gang skiheisen.

Mer informasjon på hjemmesidene til Dalane Friluftsråd.