Kurset er en del av Helsedirektoratets satsing for å sikre trygg forvaltning og skjenking av alkoholholdig drikke. I tråd med Eigersund kommunes alkoholpolitiske retningslinjer skal alle skjenkebevillingshavere i kommunen tilby sine ansatte dette kurset i løpet av bevillingsperioden. Helsedirektoratets e-lærings opplegg vil gi deg kunnskap om regelverk og situasjonshåndtering som kan være nyttig for alle som jobber i utelivsrbansjen. Mer om helsedirektoratets e-læring her: https://ansvarligvertskap.helsedirektoratet.no/client/default.aspx?CAID=331399

Ved å komme å avlegge avsluttende prøve på veiledningstorget vil vi stemple kursbeviset slik at du har bekreftet dokumentasjon på at kurset er bestått. Du kan ta den avsluttende prøven i kurset mange ganger, det vil si at du kan ta prøven hjemme/på kontoret før du kommer til oss og gjør det. 

Dersom du har spørsmål rundt kurset og innholdet finner du svar på det på helsedirektoratets sider. Ved spørsmål rundt det praktiske om avlegging av prøven er det bare å ta kontakt med veiledningstorget pr epost: veiledningstorg@eigersund.kommune.no.