FHI vurderer at gruppen 18-64 år uten underliggende risiko per nå ikke inkluderes som en av målgruppene som anbefales en ny oppfriskningsdose, men at det allikevel åpnes opp for at de som selv ønsker det, kan ta en ny dose.

Bakgrunnen for det er at slik epidemien er forventet å utvikle seg, vurderer Folkehelseinstituttet at risikoen for alvorlig sykdomsforløp av covid-19 er lav for personer 18-64 år uten underliggende risiko. Nytten av ny oppfriskningsdose vil være begrenset fordi de fleste så langt har tatt de anbefalte dosene og mange har i tillegg relativt nylig gjennomgått infeksjon.

Bestill time

Gå til ReMin system for vaksineavtale og logg deg inn med ID-porten. Du kan også hjelpe de nærmeste rundt deg med å gjøre avtale. Dette gjelder alle som bor fast eller midlertidig i Eigersund kommune. Gå inn her og velg deg time til vaksinering eller ta kontakt med veiledningstorget for hjelp.

Gjør avtale her

Fortsatt spørsmål eller trenger du hjelp?

Trenger du hjelp til å registrere deg på skjemaet eller har generelle spørsmål, så kan veiledningstorget bistå. Merk at en her ikke kan gi helse- eller medisinske råd. I så fall er fastlegen riktig sted å henvede seg. Veiledningstorget kan nås på telefon 51 46 80 00.