Studentene vil oppnå en fagskolegrad på 60 (fagskole) studiepoeng per studie.

  • Oppstart: januar 2024.
  • Varighet: 1,5 år (dette er et forkortet læreløp, tas studiene utenom Dalane utdanningssenter, med oppstart høst 2024, går studiet over 2 år).
  • Samlinger: Det er samlinger ca. 1 gang i måneden på dagtid (ca. kl. 08.00 – 15.00) per studie. Noen av samlingene blir fysisk i klasserom på Dalane VGS, mens andre blir på nett. De nettbaserte samlingene kan ses både i sanntid og i opptak.
  • Kostnader: Videreutdannelsen er gratis, men det tilkommer kostnader til semesteravgift til Fagskolen Rogaland og utgifter til lærebøker. Det er mulig å søke om stipend som kan dekke disse utgiftene.
  • Praksis: 10 ukers praksis som kan tas på egen arbeidsplass.
  • Søknadsfrist: 14. desember 2023, 23:00.

Veiledning Dalane

Denne videreutdannelsen er aktuell for ansatte som jobber i helse- og omsorgsavdelingen, og for ansatte som jobber i barnehage og skole.

Med denne videreutdannelsen får studenten høy kompetanse på veiledning av elever, lærlinger, nyansatte, medarbeidere, brukere og pårørende. Studieplan og info.

Demens og alderspsykiatri Dalane

Denne videreutdannelsen retter seg spesielt inn mot ansatte i helse- og omsorgsavdelingen. Også velferdsteknologi er en viktig del av utdanningen.

Fagskoleutdanningen i Demens og alderspsykiatri vil styrke den nødvendige kompetansen hos yrkesutøveren innen demens og alderspsykiatri. I tillegg skal studiet gjøre yrkesutøveren i stand til å forstå og anvende velferdsteknologi i sin arbeidshverdag.

Denne videreutdannelsen retter seg spesielt inn mot ansatte i helse- og omsorgsavdelingen. Også velferdsteknologi er en viktig del av utdanningen.Studieplan og info.

Påmelding

Søk her: Påmelding_til_fagskole