Ferieklubben starter tirsdag den 23.juni og varer i seks uker fram til torsdag 30. juli. Det er mulig å melde seg på for én uke, med tre kjekke opplevelser tirsdag, onsdag og torsdag. Oppmøte på avtalt plass kl 10:00, avslutning samme sted kl 16:00.

Vi følger de nasjonale retningslinjene mot spredning av koronavirus, og antall plasser er derfor begrenset til 20 barn pr uke. Førstemann til mølla! Opplegget er planlagt med sikkerhet som høyeste prioritet, og kyndige ledere og samarbeidspartnere er alltid til stede.

I ferieklubben vil du oppleve ulike aktiviteter ute i det fri. Noe til vanns, noe til fjells, noe med fisk og dyr, noe med grill og bading. Det er ikke mulig å håndplukke de ønskede aktivitetene. Her melder du deg på, og stiller opplagt og positiv til hva de tre dagene vil bringe!

Ferieklubben koster kr. 500,- pr uke for tre dager med aktivitet.


Ferieklubben 2020

Påmelding

Ferieklubben er for barn bosatt i Eigersund kommune og som fra høsten 2020 skal gå i 5, 6, 7, eller 8. trinn. Påmelding via skjema på Eigersund kommune sine hjemmesider, under «jobb og selvbetjening», «skjema og søknadssenter», og deretter «kultur og idrett». Det koster kr. 500,- pr barn pr uke (tre dager med aktivitet).

Ferieklubben har aktiviteter i seks uker sommeren 2020, fra og med uke 26 til og med uke 31. Aktivitetene foregår på tirsdager, onsdager og torsdager, fra kl. 10:00 til kl. 16:00. Det er anledning til å melde seg på én av de seks ukene, og barnet skal da delta alle tre dager den aktuelle uka. Dersom det ikke er ledige plasser den ønskede uka, er det mulighet for å sette seg opp på venteliste. Grunnet smittevernregler er det kun adgang til å ha med 20 barn pr uke. De påmeldte vil motta brev med bekreftelse, og informasjon om oppmøtested.

Opplegg

Aktivitetene er fysiske, uten at de er veldig krevende. Barna kan oppleve fiske, padling, seiling, bading og hestestell for å nevne noe. Det er ikke mulig å «håndplukke» ønsket aktivitet. I påmeldingsskjemaet krysses det av for ønsket uke, uten at innholdet i denne uka er kjent. Mange vil nok måtte prøve seg på noe nytt og spennende, så det er lurt å møte med et åpent sinn og med topp motivasjon og humør!

Spesielle behov

Du må gi beskjed dersom barnet ditt bruker medisin eller lider av en sykdom det må tas hensyn til. Dersom det er behov for ekstra assistanse, er foresatte ansvarlig for at barnet har med seg egen assistent. Gi beskjed om dette ved påmelding, da assistenten må medregnes i antall deltagere.

Verdisaker

Barnet må selv ta ansvar for eventuelle verdisaker, som mobiltelefon. Det er ikke forbud mot telefoner, men det oppfordres på det sterkeste til at disse ikke stjeler oppmerksomhet fra opplevelsene som Ferieklubben gir.

Aviser og sosiale medier

Kanskje avisen ønsker å skrive om oss, eller at Eigersund kommune selv ønsker å vise kjekke bilder i sine sosiale medier. Kryss av i påmeldigsskjemaet for om dette tillates eller ei.

Alltid i sekken

Pakk i ryggsekk, ikke i bærepose! Badetøy og håndkle må alltid være med. Husk også matpakke og godt med drikke. Noen dager får barna grillmat, men en god matpakke i sekken er lurt å ha med uansett. Ikke snop, da dette kan være kime til voldsomt fokus og misunnelse… Ha alltid med litt ekstra klær, sjekk værmeldingen før avreise. Godt fottøy tilpasset vær og dagens aktivitet.

Sikkerhet

Minimum seks ledere og assistenter vil være til stede ved alle aktivitetsdagene. I tillegg vil det på alle utflukter, som inkluderer bading og/eller aktivitet i vann, være med to sertifiserte livreddere. Til opplegg som krever transport vil dette skje med buss. I tillegg vil vi alltid ha med minst én ekstra bil som er tilgjengelig dersom et barn av ulike årsaker må kjøres hjem. Ledere vil til enhver tid ha med seg kontaktinformasjon til foresatte.

Vi følger de nasjonale retningslinjene mot spredning av koronavirus. Dersom barnet føler seg sykt; ikke møt opp, men gi beskjed til arrangør om dette. Barnet må ha vært symptomfritt de siste 7 dagene før deltagelse.

Spørsmål?

Ta kontakt med Inghild Vanglo for eventuelle spørsmål: 474 52 073