Alle kan være med

Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over ni uker som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet sykletiljobben.no, via Endomondo eller Strava. Du kan delta alene, eller på lag med inntil 5 deltakere. Nettsiden passer utmerket som verktøy for bedrifter som vil ha lokale konkurranser og kåringer. Du kan registrere all aktivitet og dermed kan alle på arbeidsplassen delta i konkurransen. Her kan alle delta uavhengig av alder, aktivitetspreferanser og ferdighetsnivå.

All aktivitet teller med i aksjonen

Kampanjen diskriminerer ikke, og alle kan være aktiv på sin måte. Enten du er aktiv til og fra jobb, eller på andre måter; all aktivitet teller med i konkurransen. Hvordan du får din daglige dose fysisk aktivitet er helt opp til deg.

Et felles prosjekt skaper engasjement

Vår erfaring er at sunne og friske kollegaer er glade, motiverer hverandre og blir mer effektive. Samtidig gir fysisk aktivitet og god helse lavere sykefravær. Sykle til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål. Du blir sprek, bidrar til bedre luftkvalitet, mindre bilkø og bedre miljø. Konseptet er veletablert og krever lite. Sunne bedrifter lever også lenger! Bli med på turen, da vel! En enkel løsning kan være å starte dagen aktivt med sykkel, rulleski, rulleskøyter eller ved å ta beina fatt til jobb. Dette er en god start på dagen - man får frisk luft og kommer i god form.

Du deltar i konkurransene ved å registrere all din fysiske aktivitet. Du kan enkelt registrere sykkelturer, gåturer, styrketrening, joggetur, spinning, fotball og all annen aktivitet. Det er enkelt å registrere via nettsiden, eller ved å benytte appene Endomondo eller Strava. I aksjonen kan man vinne ukentlige premier, eller premier som trekkes ved slutten av aksjonen.