Fyrfestivalen.no


Vi samles i et tilrettelagt felleskap. Fyrfestivalen er for alle, enten du er deltaker eller publikum. En viktig festival som vi i Egersund er stolte av.

Overnatting

Nytt av året er at de gruppene som ønsker overnatting, selv booker dette. I Eigersund tilbys det overnatting følgende steder. Foruten Grand hotell så finner du kontaktinfo på nettsidene.

Grand hotell

Hotellet ønsker booking for festivalen på epost til solvi@grand-egersund.no. For å få festivaltilbud er fristen å bestille rom den 19. april 2024. Nettside og Kart.

Steinsnes camping

NAF Steinsnes Camping ligger ved Bjerkreimelven, 7 minutters kjøring fra Egersund. Her tilbys hytter med gratis Wi-Fi og eget kjøkken. Hyttene har uteplass, fjellutsikt og felles eller eget bad. Nettside og kart.

Svanevann og Marka

Anlegget er tilpasset funksjonshemmede og omgivelsene er frie for annen bebyggelse og skjermet for trafikk. Aktivitetssenteret ligger idyllisk plassert nede ved Svanevatn nær Egersund by. Nettside og kart.

Ogna camping

Ogna Camping er en helårs campingplass like ved Norges lengste og fineste sandstrand. Ligger fint til nord for Egersund. Nettside og kart

Hauen camping

Noen hytter har ett soverom med dobbelseng og i tillegg hems, andre har 2 soverom med 1 køyseng i hvert rom og i tillegg hems og en hytte har 3 soverom. Nettsted og kart.

Eigerøy skole

Booking gjøres via påmeldingsskjemaet for festivalen.


Fyrfestivalen.no