Finn din rute

Det er fort gjort å finne tiden du trenger på å sykle i moderat tempo. Legg inn adressene du skal til og fra i Google-kartet. Visste du at det tar bare seks minutt fra Dalane vgs. til sentrum?

Sykkelkart over JernbaneveienMye bakker, sier du? Her tas det også hensyn til opp- og nedoverbakker, og det kan derfor hende reisen hjem igjen tar noe mindreeller mer tid. Mellom sentrum og Dalane vgs. må du legge til et minutt eller to på veien tilbake. Et annet eksempel er at det tar cirka 7 min å sykle fra bunnen av Kjærlighetsstien til toppen av Motala. Snur du på toppen, tar det bare 2 min til du er nede igjen.

Mye motvind, sier du? Ja, da får du glede deg til hjemreisen og håpe vindretningen ikke snur i mellomtiden. Elsykkel er for øvrig et godt alternativ dersom du også er blant de heldige utvalgte som møter på motvind og nordavind fra alle kanter.

Motalaveien

Plakat til arbeidsplassen eller ytterdøra

Vi har laget en plakat som viser omtrent hvor lang tid det tar å sykle, med sentrum som utgangspunkt. Heng den opp på lunsjrommet, kopirommet, doen eller andre steder folk ferdes og filosoferer. Henger du den opp på ytterdøra blir du påminnet hver gang du går ut om hvor kort tid det cirka tar å sykle dit du skal.

Plakaten er tilpasset A3. Skriver du ut på A4-papir, merk av i innstillingene for utskriften at den skal tilpasse seg sidestørrelsen. Og skriv ut i farger.

Relaterte lenker

Plakat - Sykkelkart over Egersund-A3.pdf