Husabø Barnehage

print.png email  .png

Husabø barnehage

Husabø barnehage er en kommunal barnehage med plass til 23 barn i alderen 0-6 år. Det gis rom for enkelte delte plasser. Barn under 3 år kan disponere inntil 5 plasser.

Husabø barnehage er Egersunds første kulturbarnehage. Vi formidler mye sang og musikk, lokal historie og tradisjoner.Vi er også stolte over å tilby et fargerikt fellesskap, med barn fra mange nasjoner, i tillegg til norske barn. Gjennom mange år har vi opparbeidet kompetanse på språklig og kulturelt mangfold, der vi vil at alle skal føle seg inkludert i fellesskapet.

Barnehagen ligger i gangavstand fra Egersund sentrum, nær Husabø skole og Varberg naturområde.

Det samarbeides godt med skolen, med gode rutiner for overgang barnehage-skole. ”Språktråden” for 5 åringer holder til i skolens SFO lokaler 1,5 t/u.

Husabø barnehage er en tradisjonsrik, liten og  koselig barnehage. Her jobber et stabilt og kompetent personale med godt humør og yrkesstolthet. Vi vil gi barna gode hverdager.

Velkommen som søker i Husabø barnehage.

Åpningstider

Åpent fra 07:00 - 16:00.

Antall plasser

23

hus.png Kontakt oss
  • Tlf: 51 49 07 09
  • Faks: 51 49 07 74
  • E-post

Adresse

Eigersund kommune,
Husabø barnehage,
Postboks 580,
4379 Egersund

Besøksadresse

Husabøveien 14,
4370 Egersund

Ansatte:

Aud Harriet S. Olsen
Styrer ved barnehage - 51 49 07 09

Søk barnehageplass

Søknad sendes elektronisk ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Dersom du ikke har mulighet til å søke elektronisk, vennligst ta kontakt med oss.