Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsestasjon for ungdom

En tjeneste for deg i alderen 13 til 23 år, som bor i Eigersund kommune eller som går på skole her. Her kan du treffe helsesykepleier og jordmor. Du kan prate med oss om prevensjon, seksualitet, kropp og helse, psykisk helse, rus og det som måtte oppta deg. Vi har taushetsplikt.

Tilbudet er gratis og du trenger ingen timebestilling. Åpent tirsdager mellom 14:00 og 16:00. Velkommen innom.

Prevensjon

Det er viktig at en innehar god informasjon og kunnskap for valg av prevensjonsmetode.  Ved helsestasjon for ungdom kan en få informasjon, veiledning og resept på ulike prevensjonspreparater.

Seksuelt overførbare infeksjoner

Seksuelt overførbare infeksjoner er infeksjoner som smitter gjennom all seksuell kontakt. Infeksjonene kan gi plager og føre til uheldige helsemessige konsekvenser om de ikke blir oppdaget og behandlet. De aller fleste seksuelt overførbare infeksjoner er enkle å påvise og behandle. Ved helsestasjon for ungdom kan man teste seg og få informasjon om SOI.

Helsestasjon for ungdomHvem er vi?

Helsetjeneste i videregående skole

Skolehelsetjenesten ved Dalane videregående skole er en del av ungdomshelsetjenesten i Eigersund kommune. Helsesykepleier er på skolen på mandager, onsdager og fredag 09.00-14.30.

Kontakt

Telefon: 989 02 031

Postadresse

Postboks 70
4379 Egersund.

Besøksadresse

Arenessmauet 1, 3. etasje
4370 Egersund