Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for er en helsetjeneste for ungdom i alderen 14 til 22 år, som bor i Eigersund kommune eller som går på skole her. Her kan du treffe helsesykepleier og jordmor. Du kan prate med oss om prevensjon, seksualitet, kropp og helse, psykisk helse, rus og det som måtte oppta deg. Vi har taushetsplikt.

Helsestasjon for ungdom

Tilbudet er gratis og du trenger ingen timebestilling. Åpent tirsdager mellom 14:00 og 16:00. Velkommen innom.

Prevensjon

Det er viktig at en innehar god informasjon og kunnskap for valg av prevensjonsmetode.  Ved helsestasjon for ungdom kan en få informasjon, veiledning og resept på ulike prevensjonspreparater.

Seksuelt overførbare infeksjoner

Seksuelt overførbare infeksjoner er infeksjoner som smitter gjennom all seksuell kontakt. Infeksjonene kan gi plager og føre til uheldige helsemessige konsekvenser om de ikke blir oppdaget og behandlet. De aller fleste seksuelt overførbare infeksjoner er enkle å påvise og behandle. Ved helsestasjon for ungdom kan man teste seg og få informasjon om SOI.

Hvem er vi?

Hilde Hetland - helsesykepleier ved helsestasjon for ungdom. Telefon 924 59 771.

Helsetjeneste i videregående skole

Skolehelsetjenesten ved Dalane videregående skole er en del av ungdomshelsetjenesten i Eigersund kommune. Helsesykepleier er på skolen tirsdager 08:30 - 14:00 skoleukene. Kontoret vårt ligger på Eiegubben, like ved siden av skolen.

Hilde Hetland - 456 33 114

Kontakt

Telefon: 924 59 771

Postadresse

Postboks 70
4379 Egersund.

Besøksadresse

Arenessmauet 1, 3. etasje
4370 Egersund