Frivilligsentralen, Flyktningetjenesten, Kulturkontoret og Livsgledekoordinator har inngått et samarbeid der alle lag og foreninger inviteres til å vise seg fram for våre innbyggere.

Vi har nå leid Egersundshallen hele dagen den 22. april. I den anledning inviterer vi dere til å ha en stand, gjøre det dere pleier å gjøre, eller rett og slett bare vise at dere er her. Vi vil invitere alle innbyggere i Eigersund til å komme, så for dere kan det bety flere nye medlemmer.

Vi ser på dette som en vinn vinn  sammenkomst. Eigersund Kommune får en fin inkludering av flyktninger, Flyktninger får fritidsaktiviteter og lag og foreninger får  flere medlemmer.

Det kommer til å bli en livlig dag der alle som ønsker får anledning til å vise hva de holder på med enten det er fotball, tennis, korps eller kor.

Program kommer etter hvert, men vi er avhengige av å vite om dere kommer og hva dere trenger med tanke på plass, border etc.  Vi vet at klatre og tindreklubben har lyst å åpne buldreveggen, Korps vil spille og racket klubben vil spille bordtennis. Så slipp fantasien løs, det kan bli en fantastisk dag for både dere, besøkende og oss.

Send oss en melding

Svarfrist innen 1 mars til Frivilligsentralen@eigersund.kommune.no. Du kan også nå frivilligsentralen på telefon 977 48 727 og 458 78 545.