Kjøper du billett til "Lang dags ferd mot natt" vil du få "Soloppgang i Riga" for bare 100,- kroner. Tilbudet gjelder for inntil 4 billetter og fram til 25. august.

Soloppgang i Riga

Riksteateret - soloppgang i RigaTeatersjef Ellen Horn har valgt en vakker historie om voksen forelskelse når hun gjør regidebut for Riksteatret. Soloppgang i Riga har blitt elsket av publikum i Norge og utenlands, og passer perfekt for alle som ønsker en hyggelig kveld i teatret.

Velkommen til et møte mellom to mennesker som har levd to vidt forskjellige liv når de møtes på et kurbad utenfor Riga. Til tross for vidt forskjellige oppfatninger av livet tiltrekkes de av hverandre, og det oppstår både orddueller og søt musikk.

  • Tid: Tirsdag 5. oktober 19:30
  • Sted: Egersund Kulturhus

Lang dags ferd mot natt

Riksteateret - Lang dags ferd mot nattLiv Ullmann, Bjørn Sundquist, Anders Baasmo Christiansen, Pål Sverre Valheim Hagen og Viktoria Winge har takket ja til å spille mot hverandre i Riksteatrets oppsetning av Lang dags ferd mot natt.

I Lang dags ferd mot natt får vi oppleve et oppgjør mellom mor og far og to voksne sønner i familien Tyrone, i løpet av et skjebnesvangert døgn. Stykket er skrevet av den geniale dramatikeren Eugene ONeill, og likheten med hans egen families tragedie var så åpenbar at han forbød å oppføre stykket inntil 25 år etter sin død.

  • Tid: Søndag 07. november 19:00
  • Sted: Egersund Kulturhus

Billetter

Billetter til forestillingene kan kjøpes i kiosken på kulturhuset eller direkte på egersundkino.no. Du kan også bestille på på telefon 51 49 14 13 på kveldstid og helg eller 51 46 82 24 på dagtid.