Foruten frivillige fra Frivilligsentralen blir klessentralen også bemannet av Røde kors omsorg. Sammen tar de i mot klær, passer på at alt er brukbart, og legger ut i «butikken» som ligger i Frivilligsentralen sine lokaler i Skriveralmenningen 2 (Kart). Her er det åpent alle hverdager mellom 11:00 og 14:00.

Det meldes om stor glede og takknemlighet fra mottakerne av klærne og utstyret.

Hva trenger en hjelp til?

Det har vært mange henvendelser fra de som ønsker å gi, og en må begrense seg for ikke å fylle opp lokalene. En ser hele tiden hva som mangler. Akkurat nå er det behov for klær i store størrelser og klær for voksne damer. En trenger også ungdoms-klær til gutter og jenter. Barnestoler for bil er det også flere som trenger.

Merk at vi kun ønsker hele klær som er hele og rene. Ta kontakt med Frivilligsentralen for å høre hva det er behov for før en starter en innsamling eller kommer med klær.

Frivilligsentralen i Egersund

Frivilligsentralen i Egersund kobler hjelp fra de som ønsker å bidra og de som trenger hjelp. Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Mer om sentralen, inkludert kontaktinfo, finner du på Egersund Frivilligsentral sine nettside.

Nytt møtested for Ukrainerne fra torsdag

Torsdager mellom 11:00 og 13:30 vil det blir åpent for Ukrainere i lokalene til Tusenbeinet åpen barnehage som ligger i Egersund kulturskole i Parkveien 1 (Kart). Her kan en komme både med og uten barn. Dette er et samarbeid med Egersund sanitetsforening som låser opp, serverer kaffe og er til stede. Her er det bare å møte opp.

Klessentral i Egersund

Klessentral i Egersund