Lørdag den 13. januar fra 10:00 til 16:00, inviteres ungdom mellom 10 og 20 år til kreativt verksted i Egersund! Verkstedet skal være lystbetont, inspirerende, kreativt utfoldende og morsomt.

Med unntak av én gruppe, som er band, så kreves det absolutt ingen ferdigheter for å melde seg på. Ungdommene skal få eksperimentere og kun ha det gøy! Verkstedet er gratis, og jammen blir det matservering også.

Verkstedet arrangeres som et potensielt «vorspiel» til Ung Kultur Møtes (UKM). Det vil si at dersom noen får lyst til å melde på kunstverket sitt, bandet eller dansegruppa si til UKM etter verkstedet, og slik få mulighet til å gå videre til fylkeskonkurransen, så er det veldig kjekt. Men konkurranseelementet skal ikke stå i sentrum. Vi vektlegger kreativitet, utfoldelse, skaperglede og å ha det gøy.

Verkstedene skal foregå på kulturskolen, i Skrivergården, og muligens også i andre omkringliggende lokaler.

Aktuelle grupper

Mobilkunst

Hvordan utnytte mobilkameraet best mulig til å ta gode og spennende bilder? Du lærer om: Action/slowmotion, komposisjon, bilderedigering, farger og stemning i et bilde.

Spesialeffekter og sminke

Horn i pannen, kjøttsår, flagrende øyenvipper og trutmunn i en salig blanding! Gruppa samarbeider med fotogruppa om å lage kule bildekomposisjoner.

Street-art

Dine meninger, følelser og holdninger transformeres til sterke kunstneriske uttrykk ved hjelp av sjablonger, spray-maling og en god dose ungdommelig idealisme.

Foto

Deltakere her må medbringe eget speilreflekskamera. Her lærer du om teknikker, utsnitt, lys og motiver både for landskapsbilder og portretter.

Band

Deltakere her må beherske et instrument, eller ha en noenlunde tålbar sangstemme.

Dans

Her får du mulighet til å utfolde deg fysisk i 6 hele timer! Gruppa er innom flere sjangre. Rytme- og svettegaranti.

Abstrakt kunst

Eksperimentering med teknikk- og arbeidsmetoder. Akrylmaling, gafler, kritt, kaffegrut, kniver og musikk brukes i jakten på din stemme i samtidskunsten.

Påmelding

Påmelding skjer ved å sende en e-post til Kristin på kulturkontoret

Når mail sendes til Kristin, så kommer det svar med informasjon om de ulike valgmulighetene, og om møtested for oppstart. En kan også ringe 977 63 250 når som helst, om hva som helst!