Å skape gode lekemiljø, er å skape gode språkmiljø, da det er gjennom leken barna lærer språk best. En god språkutvikling er viktig for å bli inkludert i lek, kunne samarbeide, kommunisere med de rundt oss, sette ord på følelser og delta i felleskapet. 

I Grøne Bråden er vi som ansatte opptatt av å være tett på, tilrettelegge og delta i barnas lek. Slik kan vi trekke inn tema, støtte barna i leken, og hjelpe dem å sette ord på verden rundt seg.  Nå i januar har de eldste barna på Bikuben bøkene fra Gleding som tema, de mellomste på Maurtua jobber med eventyret Skinnvotten, og de yngste på Revehiet har tatt fatt på Babblerne. 

 Vi er også opptatt av å tilby barna ulike materialer til lek.  Ikke-fleksible materialer, som dukker, dyr og plastleker, noe sansematerialer og mye fleksible materialer, som trestubber, bildekk, matter, tepper, rør, vann, sand, byggeklosser etc som kan forvandles til det man trenger i en magisk lekeverden, 

 Søke barnehageplass til høsten?

Kom å ta en titt hvordan vi gjør det hos oss. Ta kontakt med styrer Kine V. Nodland på telefon 92688082 og avtale en tid dere kan komme på besøk.

Gjerne på dagtid, slik at dere kan få ett lite blikk av hvordan hverdagen i Grønebråden barnehage er. Se også våre nettsider.

Lek i snøen
Lekedyr
Lek med vann ute