Middagsombringing er en abonnementsordning der du får middag for alle dagene, pakket og levert hjem på mandager, onsdager og fredager. Standardmeny vil i forkant være tilgjengelig her på kommunens nettsider.

Middagen blir levert kald i ferdige porsjoner og må oppbevares i kjøleskap og behandles som ferskvare. Det er anbefalt å bruke mikrobølgeovn.

Endringer

Ønsker du endringer i ditt abonnement skal det gjøres via skjema eller per telefon mandag til torsdag mellom 09:00 til 13:00 på nummer 474 62 459 tre dager i forkant.

Priser

  • Middag med dessert: 130,-
  • Grøt: 80,-

Bestilling

Bestilling av abonnementsordning gjøres elektronisk via dette skjemaet

Spørsmål om tjenesten rettes til sekretær i helse- og omsorgsavdelingen på telefon 474 62 459 mandager til torsdager mellom klokka 9:00 og klokka 13:00.

Meny 2023

Uke 23

  • Mandag Fiskepudding m / hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttkaker m/ brun saus og ertestuing Mandelpudding m/ rød saus
  • Onsdag Seibiff Sjokoladepudding m/ vaniljesaus
  • Torsdag Karbonader m/ løk Rødgrøt m / fløtemelk
  • Fredag Salt kjøtt / m grønsaker Ertesuppe
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Røkt Svinekam Dronning Maud

Uke 24

  • Mandag Fiskeboller i hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttpudding m/ ertestuing Fruktcocktail m/ vaniljesaus
  • Onsdag Ovnsbakt laks Mandelpudding m/ rød saus
  • Torsdag Pølseform Aprikosgrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Lapskaus Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Kalkun Panna Cotta

Uke 25

  • Mandag Fiskekaker m/ løk Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttboller m/ fløtesaus Hermetisk fersken m/ krem
  • Onsdag Sei Cordon Bleu Semulepudding m/ rød saus
  • Torsdag Kyllinglår m / ris Eplegrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Lammefrikase Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Oksestek Jordbær

Uke 26

  • Mandag Fiskepudding m / hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttkaker m/ brun saus og ertestuing Hermetisk pære m/ krem
  • Onsdag Sprøbakt Gele m/ vaniljesaus
  • Torsdag Skinke og Makaroniform Sviskegrøt m / fløtemelk
  • Fredag Ferskt kjøtt m / løksaus Grønsaksuppe
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Lammestek Sitronfromasj

Uke 27

  • Mandag Fiskeboller m/ hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttpudding m/ ertestuing Gele m/ vaniljesaus
  • Onsdag Stekt makrell Rabarbragrøt m / fløtemelk
  • Torsdag Farsekaker  Sagopudding m/ rød saus
  • Fredag Biff Stroganoff Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Svinekoteletter Sjokoladefromasj

Uke 28

  • Mandag Fiskekaker m/ løk Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttboller m/ frikasesaus Sjokoladepudding m/ vaniljesaus
  • Onsdag Fiskegrateng Vaniljepudding m/ rød saus
  • Torsdag Kjøttboller m/ pasta og tomatsaus Skogsbærgrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Sausekjøtt Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Surstek Karamellpudding

Uke 29

  • Mandag Fiskepudding m / hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttkaker m/ brun saus og ertestuing Mandelpudding m/ rød saus
  • Onsdag Seibiff Sjokoladepudding m/ vaniljesaus
  • Torsdag Karbonader m/ løk Rødgrøt m / fløtemelk
  • Fredag Salt kjøtt / m grønsaker Ertesuppe
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Røkt Svinekam Dronning Maud

Uke 30

  • Mandag Fiskeboller i hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttpudding m/ ertestuing Fruktcocktail m/ vaniljesaus
  • Onsdag Dampa Torsk Mandelpudding m/ rød saus
  • Torsdag Gryterett Aprikosgrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Baconburgere Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Svinestek Jordbærfromasj

Uke 31

  • Mandag Fiskekaker m/ løk Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttboller m/ fløtesaus Hermetisk fersken m/ krem
  • Onsdag Sei Cordon Bleu Semulepudding m/ rød saus
  • Torsdag Pølseform Eplegrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Lapskaus Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Kalkun Fruktsalat

Uke 32

  • Mandag Fiskepudding m / hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttkaker m/ brun saus og ertestuing Hermetisk pære m/ krem
  • Onsdag Sprøbakt Gele m/ vaniljesaus
  • Torsdag Kyllinglår m/ ris Sviskegrøt m / fløtemelk
  • Fredag Lammefrikase Yoghurt
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Oksestek Jordbær

Uke 33

  • Mandag Fiskeboller m/ hvit saus Fruktsuppe
  • Tirsdag Kjøttpudding m/ ertestuing Gele m/ vaniljesaus
  • Onsdag Fiskegrateng Mandelpudding m/ rødsaus
  • Torsdag Gryterett Rabarbragrøt m/ fløtemelk
  • Fredag Fersk kjøtt m/ løksaus Grønsaksuppe
  • Lørdag Risengrøt  
  • Søndag Lammestek Panna Cotta