Formannskapet skal torsdag 14.6 behandle ansettelse i stillingen som kommunalsjef teknisk tjenester. Stillingen styrer seks driftsenheter: brannvern, bygg og eiendom, byggesak, vei og utemiljø, vann og avløp, samt oppmåling. Avdelingen hadde i fjor 116 årsverk og et bruttobudsjett for drift / investeringer på ca. 160 millioner kroner.

Du finner saksforelegget her.

Det er et intervjuutvalg som står bak innstillingen. Dette har bestått av: ordfører, rådmann, kommunalsjef personal og ansattes representant som var Heidi Gravdal fra Fagforbundet. De har har gjennomført intervju av aktuell kandidat og innstiller enstemmig Anne-Grethe Woie som eneste kandidat til stillingen som kommunalsjef tekniske tjenester.

Hun tilfredsstiller de formelle kvalifikasjonskrav som er satt til stillingen. Kommunen valgte å benytte rekrutteringsbyrået Ambio for å få en ekstern vurdering. Ambio kjenner godt til stillingen ut fra tidligere rekrutteringsprosess og har foretatt testing, sjekket referanser og hatt samtaler med kandidaten. De anbefaler henne som kandidat til stillingen, og mener hun har de rette kvalifikasjonene til å inneha denne stillingen.

Anne-Grethe Woie er utdannet ingeniør og bedriftsøkonom med Master i organisasjon og ledelse. Hun har lang erfaring innen offentlig og privat sektor. Det siste året har hun arbeidet som bedriftsrådgiver i eget firma. Hun er 50 år gammel og er for tiden bosatt i Oslo, men ønsker å flytte til distriktet. Hun vil kunne tiltre stillingen relativt raskt dersom hun får tilbudet om denne.