Ta undersøkelsen her

Denne undersøkelsen er for pårørende som mottar tjeneste fra Eigersund kommune, og du må være fylt 18 år for å besvare. Er du pårørende uten tjenester fra oss men ønsker å komme med innspill ta kontakt med Pårørendekontakt anna.elise.ekroll@eigersund.kommune.no eller pr tlf på dagtid 940 23 698.

Undersøkelsen

Dette er femte gang Eigersund kommune gjennomfører en pårørendeundersøkelse.  Resultatet fra pårørendeundersøkelsene, har blitt brukt i videre utviklingsarbeid i kommunen.  Vi i Eigersund kommune arbeider systematisk for å bedre samhandling mellom ansatte og pårørende, samt for å sikre ivaretakelse av barn, unge og voksne som er pårørende i kommunen vår. Som et tiltak i dette, er Pårørendestrategien arbeidet frem. Pårørendestrategien kan du finne på kommunens internettside

Vi er alle pårørende gjennom livet; Til foreldre, barn, søsken, besteforeldre, tanter, en venn eller andre som du står nær. Dersom du regner deg som pårørende til noen i ditt nettverk, ønsker vi svært gjerne at du besvarer denne undersøkelsen.