Riksteateret valgte Egersund kulturhus som sitt premierested da de skulle ut på veien med historien om Pinocchio. I forbindelse med dette ble barn oppfordret til å lage sine figurer som en del av Pinocchio-festivalen. Det ble også holdt et arrangement på Grand hotell og skuespillerne var på besøk hos SFO på Husabø skole. Som et resultat av dette har nå kulturavdelingen blitt belønnet med pris og diplom fra Riksteateret.

Riksteatret er Norges nasjonale turnéteater. I mer enn 65 år har teatret produsert og formidlet scenekunst for turné. Riksteatrets oppgave er å være en nasjonal aktør som tilbyr et lokalt scenekunsttilbud til publikum som bor utenfor de store byene.

riksteateret-pinocchio.jpg

Program for 2016

Her finner du neste års besøk av Riksteateret på Egersund kulturhus. Billetter kan du allerede nå kjøpe på EgersundKulturhus.no.

En Midtsommernattsdrøm

Lørdag 30. januar
Shakespeares berømte teaterstykke som har alt. En av verdensdramatikkenes mest populære klassikere, med en trupp velopplagte skuespillere.

Kalvø

Mandag 22. februar
En time av livet ditt du aldri får tilbake. Humorshow med Are Kalvø, så langt sett av 25 000 på Det Norske Teatret!

Bukkene Bruse på badeland

Fredag 11. mars
Bukkene Bruse er som vanlig på vei til seters for å gjøre seg fete. Men på veien dit ser de et nytt skilt: Badeland – 200 meter. Bukkene blir fristet til å leke i det våte element.

Fortrolige samtaler

Mandag 19. september
Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal – et stoff hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess.