For å kvalitetssikre bestilling og produksjon av både adgang- og IDkort er arbeidsflyten nå fulldigitalisert, både leder og ansatt kan bestille kortet. Nyansatte kan bestille kort i god tid før første arbeidsdag, hjemme fra sin egen stue.

Prosessen er som følger

Ansatt bestiller adgangs- og ID-kort
Skjema for bestilling finner du på kommunens skjemaside under tema for ansatte, eller her https://skjema.onacos.no/eigersund/sd/.

Leder mottar melding for godkjenning av tilgang til bygg og rom
Dette er et internt skjema. For tilgang må du være tilkoblet kommunens nettverk. Det er leders ansvar å spesifisere hvor den ansatte skal ha tilgang (gjelder ikke for ID kort) samt å avgjøre hvordan kortet skal formidles til den ansatte. 
Du kan bli bedt om å logge deg på. Brukernavn og passord er det samme som når du logger deg på din kommunale konto.

Veiledningstorget mottar godkjent bestilling og produserer adgangs- og ID-kort
Underveis i arbeidsflyten sendes det automatiske varsler og tilbakemeldinger. Avsender er ikke-svar@eigersund.kommune.no. Merk at det kan hende denne e-posten havner i søppelpost første gang du mottar den. Ansatt får automatisk tilbakemelding på e-post om hvor og når adgangskortet kan hentes.

Ved spørsmål eller innspill til prossessen ta gjerne kontakt med leder for veiledningstorget Astrid Elisabeth eller fagleder digitalisering Hilde Fosse Nilson.