Forslag til reguleringsendring gnr.13 bnr. 574, 46, 2490 m.fl. - Myllarsveien er lagt ut til nytt offentlig ettersyn da en ønsker å foreta endringer basert på bl.a. det som er fremkommet i høringen. Formålet med reguleringsendringen er å legge til rette for en variert boligbebyggelse med tilhørende funksjoner.

Plankart er lagt ut i to alternativer - alt 1 med lekeplass med samme størrelse som i eksisterende reguleringsplan og alt 2 er med en mindre lekeplass samt en ekstra boligtomt.

Endringer

Det er gjort følgende endringer i plankartet i forhold til tidligere høring

  • Turveg er regulert inn i friområdet. Turvegen følger traseen til eksisterende sti i området, og er tegnet inn i planen ut i fra grunnkartet. Regulert bredde er 1,5 meter. Turvegen vil dermed sikre gangforbindelse mellom Myllarsveien og Kabelhusveien. Bestemmelse: Turvegen er åpen for allmennheten.
  • Eksisterende bygninger i BF2 er regulert til bygg, kulturminner m.m. som skal bevares. Bestemmelsene åpner for at det kan oppføres tilpassede tilbygg eller nybygg på tomta, dersom det er behov for større boareal, garasje etc. Forslag til ny bestemmelse: Eksisterende bygninger i BF2 skal bevares (jf kulturminneloven § 15). Det er tillatt å oppføre tilpassede tilbygg eller nybygg på tomta.
  • Det er lagt inn 3 parkeringsplasser i enden av Myllarsveien i forlengelse av snuhanken. Disse parkeringsplassene er for rettighetshavere av eksisterende sjøbuer i planområdet. Forslag til ny bestemmelse: Parkeringsplassene f_P er felles for eksisterende sjøbuer i N. Langtidsparkering av bil og/eller tilhenger er ikke tillatt.

Rekkefølgekrav

Forslag til nye rekkefølgekrav er som følger

  • Før det gis midlertidig brukstillatelse til nye boliger i BK1, skal veg frem til felles avkjørsel f_AV, felles avkjørsel f_AV og fortau F langs Hestnesveien være etablert i tråd med planen. Det tillates mindre justeringer i forbindelse med opparbeidelsen
  • Før det gis midlertidig brukstillatelse til nye boliger i BF1, snuhank og snuhank være etablert i tråd med planen. Det tillates mindre justeringer i forbindelse med opparbeidelsen.

Forslaget til reguleringsplan med bestemmelser og tilhørende dokumenter er også lagt ut til offentlig ettersyn på plankontoret, Lerviksgården, Egersund samt på Hovedbiblioteket i Egersund frem til 10 januar 2014.

Relaterte dokumenter

Uttalelser og merknader

Uttalelser og merknader til planforslaget rettes til Eigersund kommune med skjemaet under eller til adresse Plankontoret, Postboks 580, 4379 Egersund, innen 10 januar 2014. Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt med plankontoret på 51 46 80 00 eller mobil 958 84 976.