Formålet med planen er å tilrettelegge for fortetting av nye boliger i eksisterende boligområde på Lagård. Planforslaget viser en fortetting av området med inntil 11 nye boenheter, fordelt på 6 eneboliger, mulig seksjonering av 47/259 og 4 rekkehusleiligheter.

Fortetting og endringer i eksisterende bomiljøer stille utbygger ovenfor klare utfordringer i å ivareta det eksisterende bomiljøet og ikke forringe dette med for store endringer eller for høy utnyttelsesgrad. Planområdet ligger nord for Egersund sentrum, på Lagård og er ca 11,4 daa stort.

Forslaget til reguleringsplaner med bestemmelser og tilhørende dokumenter er lagt ut til offentlig ettersyn på plankontoret, Lerviksgården, Egersund samt på Hovedbiblioteket i Egersund. Sakens dokumenter kan lastes ned under..

Uttalelser/merknader til planforslaget rettes til Eigersund kommune, Plankontoret, pb. 580, 4379 Egersund, innen 02. august 2013. Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt med plankontoret på 51 46 80 00 eller mobil 958 84 976.

Relaterte dokumenter

Innspill

Bruk gjerne skjema under for å sende inn innspill.