Planteknisk utvalg har i møte den 14.05.2013 vedtatt å legge følgende forslag til reguleringsendringer ut til offentlig ettersyn. Reguleringsendring for del av næringsområde på Vingård  gnr. 48 bnr. 66 mfl.  – sak 110/13.

Planendringen legger opp til å harmonisere denne planen med de andre reguleringsplanene på Tengs. Endringene omfatter i hovedsak at en endrer arealbruken på deler av området forretning/kontor/industri/lager, gang- og sykkelvei

langs Vingårdveien erstattes av fortau, mulighet for tårn i forbindelse med vindkraftopplæring samt presiseringer i bestemmelsene. Planforslaget er en reguleringsendring av gjeldende plan fra 1981 og omfatter et område på 86,5 daa..

Endringene omfatter i hovedsak følgende forhold:

  • Reguleringsformål for eiendom 48/66 endres fra industri/lager til forretning/kontor/industri/lager.
  • Regulert gang- og sykkelvei langsmed Vingårdveien erstattes av fortau.

Forslaget til reguleringsplaner med bestemmelser og tilhørende dokumenter er lagt ut til offentlig ettersyn på plankontoret, Lerviksgården, Egersund samt på Hovedbiblioteket i Egersund. Se www.eigersund.kommune.no under reguleringsplaner/høringer for fullstendig utlysningstekst samt sakens dokumenter.

Uttalelser/merknader til planforslaget rettes til Eigersund kommune, Plankontoret, pb. 580, 4379 Egersund, innen 02. august 2013. Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt med plankontoret på 51 46 80 00 eller mobil 958 84 976.

Relaterte dokumenter

Innspill

Bruk gjerne følgende skjema for å legge inn innspill.