I forbindelse med at reguleringsplanen var til offentlig ettersyn, ble det fremmet innsigelse til deler av reguleringsplan fra fylkesmannen i Rogaland. Det ble gjennomført drøftingsmøte mellom Fylkesmannen i Rogaland og Eigersund kommune den 14.12.2012. Innsigelsen gikk på at byggeområdet for fritidsbolig går helt ned til vassdraget og er begrunnet med å sikre ferdsel og en naturlig vegetasjonssone. Konklusjonen på drøftingsmøtet er at sonen mellom eksisterende fritidsbebyggelse og vassdraget settes av som grøntstruktur. Eigersund kommune vurderer at grøntstruktur vil tilfredsstille og imøtekomme innsigelsen på en mest mulig skånsom måte.

Forslaget til reguleringsendringen med bestemmelser er lagt ut til offentlig ettersyn på Plankontoret, Lerviksgården, Egersund i tidsrommet 22.02.13-05.04.13. Plankart, bestemmelser og referat fra drøftingsmøte er også lagt ut her på eigersund.no under reguleringsplaner/høringer.

Uttalelser/merknader til planforslaget rettes til Eigersund kommune, Plankontoret, pb. 580, 4379 Egersund, innen 5. april 2013. Dersom en har spørsmål eller lignende kan en ta kontakt.

Relaterte dokumenter