The Follies Revyproduksjoner besøker Egersund Kulthurhus med farsen Rett i lomma! fredag 12. september. "Cooney-familien" er kjent for en god penn og forestillingen har tidligere vært satt opp på Chateau Neuf i Oslo, og på Rogaland Teater.

Medvirkende i forestillingen finner vi: Espen Hana, Toni Gundersen, André Hageseter, Anja Lindløv, Sindre Hellevik, Jan Iar Petersson, Tom Stangeland, Elisabeth Fjermestad Reinskau, Marius Espeland, og Sonja Iversen.

Billetter er lagt ut for salg på egersundkulturhus.no

Rett i lomma! 2.jpgHandlingen

Erik Bruun bor på Stokka utenfor Stavanger med sin kone Linda. Han har unnlatt og fortelle henne at han nylig har mistet jobben sin på Lyse energi. Derimot har han i flere måneder mottatt trygdeutbetalinger i falske navn, for leieboere som han dikter opp. Det blir kroken på døren når NAV varsler om full gjennomgang av trygdeutbetalinger og skremmende nyheter om at det vil foretas stikkprøver. Alt faller sammen for Erik Bruun når trygdeinspektør Fylking kommer på døren. Sammen med sin eneste og ærlige leietaker Norman Bassfjord finner de utallige mulige løsninger for å lure NAV en siste gang…. så er det noen som dør.…