I samarbeid med Okka Festival skal Eigersund Kulturskole sette opp Romeo og Julie i Egersund Kulturhus onsdag 11. september kl 18.00. Kjøp billetter på Egersundkulturhus.no . Torsdag 12. september blir det skoleforestillinger for alle ungdomskoleelevene.

Vår dramalærer Grethe Mo har satset høyt, og vi er fulle av forventning til denne forestillingen. Torsdag 12. september blir det skoleforestillinger for alle ungdomskoleelevene.

I år har ungdomsgruppa på Egersund Kulturskole tatt et stup ut i verdenslitteraturen, for å sette opp et av verdens mest kjente teaterstykker, tragedien om Romeo og Julie. Å gi seg i kast med et Shakespearestykke, er ofte forbundet med ærefrykt og ærbødighet, og for mange er det karrierens høydepunkt å få lov til å spille Romeo eller Julie. For denne uredde gjengen dramaelever, er dette forhåpentligvis ikke høydepunktet i deres karriere, men bare starten på ett av mange.

De fleste har et forhold til Romeo og Julie, om ikke man har helt overblikk over hele historien. Det er noe med en balkong og det er noe med at de dør til slutt. Helt sikkert er det, at de elsker hverandre.

Romeo og Julie handler i all sin enkelthet om en ung mann som møter en ung kvinne på en fest en søndag kveld, de blir forelsket og gifter seg i hemmelighet allerede neste dag. På grunn av en eldgammel familiefeide mellom familiene Capulet og Montague kan ikke de unge få hverandre. Det unge paret, deres familier og venner, kommer til å betale en høy pris for deres kjærlighet. Torsdag morgen er Romeo og Julie døde.

Hva: Romeo og Julie med Eigersund kulturskole
Når: onsdag 11. september 18:00
Hvor: Egersund kulturhus
Billetter: Egersundkulturhus.no