Nå på lørdag, den 6. desember, kommer programmet som ble spilt inn i Eigersund og Dalane i sommer på NRK1. Statskanalen besøkte oss i to uke og det hele toppet seg med en konsert i byteltet. Store deler av kommunen og Dalane vil bli vist. Se en smakebit her.

 

 

 

NRK beskriver selv programmet slik: På en knapp uke skal en få en gigantisk konsert opp og stå. Målet er å få tre lokale talenter til å skinne sammen med Kringkastingsorkestret. I kveld reiser Leo til Dalane sørvest i landet for å få en ung popsanger, et band og en ung gutt med totalt gehør og autisme til å skinne sammen med KORK. Han skal arrangere konserten i et digert telt.

Først vises et program om selve arrangementet og hvordan det ble satt sammen, før et nytt program kommer senere på kvelden med hele konserten fra byteltet.

NRK kommer hit på lørdag

NRK kommer med to mann nå på lørdag for å dokumentere hvordan vi forbereder oss på visningen. Ole Iversen som spiller piano i serien skal opptre i Globen i Julebyen og programmet vil bli vist i sin helhet i den store salen på kinoen for alle som ønsker å møte opp. Gratis inngang.

Programoversikt NRK 1 lørdag 6. desember

19.55 Da KORK kom til bygda
23.25 Da KORK kom til bygda - konserten