Livet på landet ligger landlig til på Kløgetvedt i Bjerkreim kommune, 30km fra Eigersund. Her er det blant annet hester, alpakka og hund. Rundt på gården har vi ulike grønnsaker, frukt og bær. I Trollskogen er det en hengekøye og en liten taubane vi kan bruke. På veien dit kan en bade/vasse i bekken. Flotte turområder rett i nærheten.

Tilbudet er gratis

Tilbudet er gratis, og er for barn mellom 6 og 16 år. Barn fra 6 til 12 år inviteres mellom tirsdag 1. august til fredag 4. august, mens barn mellom 13 og 16 inviteres fra tirsdag 8.august til fredag 11. august.

Gården ligger i Bjerkreim, men tilbudet er kun for barn i Egersund kommune.

Det praktiske

Bekledning

Kle deg etter været; gode sko og badetøy, håndkle og badesko (bekken er litt steinete),

Mat

Ta med matpakke og drikkeflaske. Vi tilbyr et varmt måltid i løpet av dagen. Gi beskjed om allergier eller annet ved påmelding.

Skyss

Oppmøte Egersund rutebilstasjon kl. 09.30. Retur til samme sted kl. 15.30. Bjerkreim busselskap frakter dere sammen med en ledsager tilknytning gården.

Alder

6-12 (barneskolen) i uke 31, 13-16 år (ungdomskolen) i uke 32

Påmelding

Oppgi deltakers navn og alder. Navn og telefonnummer til foresatte. Opplys om allergier eller andre behov som kan være greit å vite om til gårdbruker Nina Laksesvela tlf 45273809 epost laksesvela.nina@gmail.com

Adresse

Heiavegen 777, 4387 Bjerkreim

Meri info

Se gjerne gårdens hjemmesider eller brosjyre for aktivitetene.